Unigarant borgverzekering

VAAR VAKANTIE POLIS – VOOR UW VAKANTIE OP HET WATER

U kiest voor een actieve vakantie op het water met een gehuurde zeil- of motorboot. Om uw vakantie prettig te laten verlopen sluit u de Unigarant Vaar Vakantie Polis. Een reis- en annuleringsverzekering speciaal toegesneden op de watersport die u verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden.

Reisbagage meeverzekerd Dekking voor gevolgschade/waarborgsom Betrouwbare en snelle hulp door ANWB Alarmcentrale Heen- en terugreis verzekerd bij huur van een boot in het buitenland Onze tool is nog niet geschikt voor Safari, gebruik hiervoor Chrome of Firefox. Voor verzekering van gevolgschade of storm kiest u voor de aanvullende dekkingen. Met de Vaar Vakantie Polis gaat u goed verzekerd het water op.