Hoe kan ik een nieuw wachtwoord krijgen?

Als je jouw wachtwoord bent vergeten of als je problemen hebt bij het inloggen op je  Tubber account, surf naar www.tubber.com/nl/send-reset-link.  Vul het e-mailadres in dat jij voor Tubber gebruikt en je ontvangt van ons een e-mail om jouw wachtwoord te wijzigen.

Facebook

Gebruik jij Facebook om in te loggen maar wil jij een Tubber wachtwoord aanmaken  Heb jij in het verleden een Tubber account aangemaakt door je via Facebook aan te melden, dan heb je geen wachtwoord ingevuld.  Jij kunt je gewoon blijven aanmelden door in te loggen op Facebook.

Ik wil naast de Facebook login ook een wachtwoord.

Als je een Tubber wachtwoord wilt instellen moet je eerst uitloggen uit jouw Tubber account en dan de stappen volgen alsof je jouw wachtwoord bent vergeten.