Wat moet ik doen bij een aanvraag?

Wanneer je een aanvraag krijgt van iemand die jouw boot graag wenst te huren, dan is deze aanvraag nog niet bevestigd. Je kan bij een aanvraag de volgende acties ondernemen:

• Reageren met nog een vraag en de aanvraag nog open laten staan
  • De aanvraag afwijzen
  • De aanvraag goedkeuren en vragen om betaling en bevestiging
  • De aanvraag aanpassen, bijvoorbeeld als de prijs niet klopt of er een andere boot alleen beschikbaar is

Bij het accepteren van de aanvraag zal de huurder moeten bevestigen doormiddel van een betaling. Zo lang deze betaling nog niet is gedaan, is er dus ook nog geen boeking. We raden wel aan de boot in optie te zetten en de gebruiker te informeren dat hij 24 uur de tijd heeft om te betalen en te bevestigen.

Wat mag niet bij een aanvraag:

• Voorstel doen met een boot die niet op Tubber staat
  • Accepteren terwijl de boot niet beschikbaar is
  • Persoonlijke gegevens meesturen zoals uw mail, telefoonnummer of adresgegevens